logo

Moja (Olèrdola), C/ Olivella nº2,bx Tel: 93.890.38.71

Treballem per oferir el màxim de qualitat

Gestió de residus

Apostant pel Medi Ambient i el reciclatge i com a productors de residus, tenim una correcta recollida d'aquests i la posterior gestió dels mateixos per una empresa autoritzada per la Agencia de Residus de Catalunya.

FECATRA

Formem part de la Federació Catalana de Tallers de Reparació d'Automòbils.

CETRAA

Formem part de la Confederació Espanyola de Tallers de Reparació d'Automòbils y Afins.

Informació legal

Taller Auto Moja S.L. no es responsabilitza de la informació no elaborada per aquesta entitat o publicada sense el seu permís. Tampoc es fa responsable de la informació continguda en pàgines web alienes connectades directament o indirecta per enllaços amb les pàgines de Taller Auto Moja. La presència d'enllaços en les pàgines web de Taller Auto Moja té finalitat merament informativa i no suposa en cap cas suggeriment, invitació o recomanació d'aquests enllaços.

Taller Auto Moja declina qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los, limitar-ne o impedir-ne l'accés quan ho consideri convenient.

Taller Auto Moja no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc no es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

No és permès, d'acord amb la legislació vigent, la còpia, reproducció, distribució, comercialització o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació d'aquestes pàgines web, sense l'autorització prèvia de Taller Auto Moja.

    Dades del responsable del web www.tallerautomoja.com
  1. Titular: Taller Auto Moja S.L.
  2. Dirección social: C Olivella,2 bx Moja 08734 Olèrdola (Barcelona)
  3. E-mail: info@tallerautomoja.com

Llei de protecció de dades (LOPD)

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que, omplint qualsevol formulari en aquest lloc web, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Taller Auto Moja, amb el fi d’informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l’informem de la possibilitat d’exercir el dret d’accés, rectificació o cancel•lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a info@tallerautomoja.com o adreçant-se per carta a Taller Auto Moja, C/ Olivella nº2 bx de Moja, 08734 Olèrdola (Barcelona), indicant clarament en l'assumpte: tutela de drets LOPD.

La pàgina de Taller Auto Moja sol•licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol•licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats de Taller Auto Moja, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

Taller Auto Moja garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.